sape klik c neh i syg!

Wednesday, December 10, 2008

selamat ari raye aidiladha;)

5 comments


selamat arie raye aji

okeyh-sy br balek KL.gumah cik nita--agak pelik sbb rmai g le org balek kampong raye aji-sy plak klua ke bandar- ahah yeaah- since mak ngn abah kat tanah suci- so kitorg pegi berempat me, akhin,bebed n my uncle (cikpaiez) .our so called along was not in muar yet not in kl-i think i dont know where he is. ahaha sounds a lil bit weird- but he do live his life lyk a cheapsmore-skejap ade -skejap x ade- skejap kat cneh-skejap kat sane- n since he cn dissapear n appear lyk a biscuits,my parents gv the responsibility to tk care of my siblings including along ncik paiez to me.

ape yg best tentang menjadik penjage ialah bile kite dpt memegang sume atm,visa n mster card mak n abah-ahahhaa(ktawe ja'at) byk gile kad smpai terambang mate- oh tp sy ialah penjage kad yg bleh dipecayai(bleh dipecayai tp pls jgn pecaye)ahahah okeyh2 x baekkk-uhuh yg baeknye,sy xgune pon -gune duet gaji sendiri je-woaah-adek badek aku mmg untung btol dpt kakak mcm neh-baek hati,comel,kuat mkn-(blushing sendiri);p

berikot ialah tugas2 yg automatiknye djalankan oleh kakitgn umah sepjg maymyto n daddyto kat tnh suci -

bebed-menteri pengangkutan dan hal ehwal wanita -pemandu,pembeli mknn,peng-ape2 yg bekaetan kerete-
akhin-perdana menteri -(tatau knape-tp die mmg jwtn plg beso ah-) uhuh penghousekeeper- peng-mrh bile rumah besepah- pe-reporter bebahaye-uhuh
cubi-tugas xdpt dikenal pasti sbb xblk umah lg-uhuh
yuyun-menteri kewangan(obviously) uhuhu-

oh okeyh! pastuh sy nk bitau belian terbaek n kureng tuk minggu lps- uhuh;p

belian tebaek

belian tebaek minggu lps jatoh kpd selendang yg dibli dari cik na-yeaah-musti rmai yg tau sy fes customer-i got rm5 off ocayh! hiiiiiiiiieeee ;) thanks na! apekah sbbnye slendang neh jdk belian tebaek? sbbnye neh-custom made-yg kaler2 kat tepi tuh plak-hand made-eheh so terase diri spesel sbb tadop org len ader slendang neh(at dis mo. lah kn?) uhuh n slendang neh bleh dipkai dgn sumeeeee baju sy! yeahh!i loikee!;)

comeyl dop kaler die? hieee;) skee;)rm30 je!

belian kureng best

okeyh-baju neh dibeli kat mng-arituh dating dgn datin kmar-so haruslah pembelian neh disokong oleh datin tuh-uhuh baju neh best je kaen die- design die pown cntek-pkai pown sgt sleseee-yg x best ialah- Rege die!-rm129- lyk. w.t.h nye aku g bli kn? tp dah beli-bak kate org tua-brg lps jgn dikenang-inikan pule duet yg sudah terbang-ahahah ;p

sbenanye tdg neh pon rsnye belian tebaek jgak-sbb suke giler kaler die ;)

tuh jerk!cau cin cauuu!;)

Wednesday, December 3, 2008

sile sile sile silakan ;)

2 comments
http://www.shawlawa.blogspot.com

http://www.shawlawa.blogspot.com

http://www.shawlawa.blogspot.com

http://www.shawlawa.blogspot.com

http://www.shawlawa.blogspot.com

Tuesday, December 2, 2008

BE READY BABE!;)

3 comments
Perhatian!-
inih selendang- bukan eskrem paddle pop-dan bukan gegule utk dimakan!
;)
okeyh-since rmai sgt da tnye psl tdg n selndang yg sy pkai neh- sy dah suh kwn sy siapkn blog die secpt mungkin!!!! hihi sumernyeeeeeeee dah siapppppppppppp!yeyy!! sy nk bg dlu sket klu2 slendang n tdg yg akan dijual;)

peach + purple

blue + bright pink
cnteqqqqqq;)

tdg:purplish pink
cun!;)

selendang: salmon
sweet!;)

black + white
smart

i know,i know-they r all extremly gorg! ;) so.tomorrow im gonna reveal the url-
uhuh ;) dont be patient !be ready!;)
My Photo
buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan, saye budak baru blajar, kalao salah tolong tunjukkan.

bos besaq!

bos besaq!

anak kesygn En Ahmad ngn Pn Ana!

anak kesygn En Ahmad ngn Pn Ana!

moh le dtg kedai sy. ;)

hijabebs

Followers

my ebeghiting

my ebeghiting
raye wajibulghunnah amek gmba cenggini!

patbelas tahon besame

patbelas tahon besame
nkooorangg adeee??? ;p

gucci syg

gucci syg

kesayangan

kesayangan
okeh.imagine dora ade skali! ;)

Jempotlah masuk. ;)

hapdate blog

bape org hornline!

 

U Y U N Design by Insight © 2009