sape klik c neh i syg!

Tuesday, December 28, 2010

plastic surgery or comestic surgery?

18 comments
helo smua ;)salam satu malaysia- ape khabar sume org? adekah td pagi semayang suboh ataupon telajak perahu akibat menonton bola? kalao telajak sile set jam esok hari supaye tidak berlaku kesilapan yg same ye ? ;))

ocayh. sape yg ade fb i korg prasan x i ade post status i psl muke artist2 korea yg lebih2 kurang yg mane i sies xbleh nk hingat n bezekan name2 n muke diorg. sbb muke lbeh kurang gile- mcm kurang variasi di situh-. i xleh trime- mate . idong. bentuk muke. warne kulit mmg xya ckp ape lah! boleh buat kuiz cari 5 perbezaan dlm gmba. n kemungkinan utk jumpe perbezaan adelah sgt tipis! ahahhha

so kalau pikiaq2. kite boleh bagi beberape faktor yg menyebabkab muke diorg neh same

1. yg petame kemungkinan mak2 diorg neh addict gile kat cite2 korea yg mane or pade sorg artis neh ms nk beranakkn diorg. jadiknye muke diorg jadik lbeh kurang cm same jek

2. mak bpk diorg pakse ank kawen sesame sedare mare maknenye kurang variasi disituh smpai kan kesamaan diorg tuh terlalu same smpaikan atok punye muke same ngn anak cucu jiran sbelah umah,

3. sumeeeeeee dokte2 yg buat pembedahan plastik kat korea neh blajo or reti buat satu jnis muke je. so sume org yg dibedah xde pilihan selaen muke yg diketahui oleh dokte-uhuhu

okeh-abes dah spekulasi / hipotesis awal aku terhadap diorg2 neh sume. wuteverpun aku xnapikan kecantekan , kecomelan n kehenseman diorg yg melampao2 smpai peminat bleh menjerit dan menanges- (aku sies xphm smpai skang sbb aku xpnah minat mn2 artis (xtemasok taylor lautner)ahahah, or kumpul pelekat muke artis tmpal dkat file transparent atoopun tmpal kat pintu hostel jadikan smgt utk belaja obesea lbeh tinggi.) tp aku xdelah nk kutuk org yg minat diorg neh sume. sbb helo. sume org ade minat n kecenderungan yg tesendiri-lgpon mane ade org kat dunia neh xske bnde cecomey n hot. heloo? yer nk ckp ngn sape.okeh dah. mengarut.

kalao lah islam neh xlarang manusia utk ubah ciptaan Allah aku sure hospital plastic surgery tuh jadik ospital awam je kat mesia neh. byk gile pesaket yg xsaket nk bikin muke. pastuh maybank ke bankrakyat siap bleh buat personal loan utk plastic surgery yg mane kelulusan segere bleh didapati. ahahah okeh. korg layan jekla muke2 SNSD (girls generation) neh sebelum n slps pembedahan. uhuhu


pehh. cair meleleh leleh tgk muke sume cm anak patongg kann?????

nah cube tgk yg bawah2 neh plak!


lu pikirlah sndiri! uhuh



yg neh mmg comey dah dr awal.xbyk nk kne bikin. uhuh


aku tatau nk ckp ape yg laen.. tp mmg laen.pndai btul dokte kat sane buat kje.



neh aku rs tang idong je die ubah- ngn kulit sket2 ar pasai dah puteh sket.tp overall ok je.


neh aku rs ubah mate je. yg len x kot.


neh mmg sure kwn men guli mase kecik sumpah xknal weyh. uhuh


dulu mesti nyesal x tackle ms tadika sbb dah hot besa2.;p


peh. tiffany neh drp muke garang terus jadik muke pompan lemah lembut gemalaii seperti kaen slps dibasuh dgn downy n soflan.


kalao aku bleh tuka aku pun nk tuka jadik muke cam gmbo kat bawah neh. pakai kaen guni kat muke pon cun lagi. xyah sesusah shoppin on9 bli shawl yg latest sbb nk begaye jelite. pengsan dokte kalao aku mintak nk jadik cane. sure ckp aku pompan xsedo diri idong kembang nk letak btg besi pon xleh jadik idong cm dlm gmbo. ahahaha



alang bulu kening tebal pon aku biarkan ditiup angen sepoi2 bahase. inikan pula berubah wajah. lagikla mintak dijauhkan. xpelah xcun jelite. tp manes tuhh ade. kan kan kann???ahahah siapa bilang gadis melayu x menawan.x menawan hati. lalalalala ;p

akhir sekali. bersyukurlah dgn ape yg kite ade. trimelah idong mate tlinge anda seadenye.uhuhu susah jadik cecomey sgt, nnti rmai skt hati. jadik org biase2 sudeyh ;)) renung2 kan dan selamat beramal!syg uolss. muah! ;)

www.uyyun.my

My Photo
buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan, saye budak baru blajar, kalao salah tolong tunjukkan.

superman

superman

my world

my world

Followers

patbelas tahon besame

patbelas tahon besame
nkooorangg adeee??? ;p

gucci syg

gucci syg

Jempotlah masuk. ;)

hapdate blog

bape org hornline!

 

U Y U N Design by Insight © 2009