sape klik c neh i syg!

Monday, January 25, 2010

inginkan kulit keemasan spt mariah carey de howty?

1 comments
ye! pecayelah! anda tidak perlu menjadik kaye utk memiliki warne kulit spt itu!kini smuanye semudah abc- anda tidak teslh bace! bagaimane carenye?olryte- petame2 skali(adeke petame2 skali dlm base mlayu?) errr ok wutever-


1.u have to b either a teacher or a student-(checked!)


2.n also u must live in one of the country in garisan khatulistiwa or benua afrika-(checked!)


nnnnn! the most important thinnnnnng here is!


3.u must also not apply any spf15 apf30 spf60 or wutever cream that is to b function as ur uvlight protector or sunblock- (remember this) eerrrr ;p not to b check -;p


n the journey begin!



-take ur picture first before u get expose with the sun-so that u cn differentiate gmba sebelum dan selepas mcm gmba dlm cth promosi krim penggunaan krim jerawat yg hebat !owh kejelitaan adelah hak milik setiap insan~~





-if u r a student -then, u have to run for about 4 km to get max expose to the sun light-




n if u r a teacher then u can just choose the spot where you can feel the freshness of the hutan kelape sawit air- n not to forget the hotness n brightness of the sunlight through your face ( oh indahnye perasaan inih~~)



u can also share the fun n excitement to get mariah carey skin with your student as well- sharing is caring ;)



remember to avoid this! dont try to wear anything to cover ur face- this will reduce the effect of the sunlight ! eh jap- neh mcm bukan bdak skolah i je- pendatang tnpe izin kah? uhuh



u cn finish it after about 2 hours- n c the result !!- oh dont foget to take ur picture afte that to c the differences b4 n after - u cn either share it with ur friend here or err i better not share it here- u dont wanna c! ahahah

good luck!;)

rame rame baru ;)

12 comments




woaa!kwn2!tgkk!!! i akhernye telah bejaye menghidopkn kembali blog busan yg busyuk xbenyawe neh! mariii tepok tgnn besame same!!!uhuh ;) patotkah i buat kenduri doa selamat? uhuh i sbnrnye da lame da nk bukak balek blog neh-tp i mcm rama2 yg masok semule dlm kepompongnye yg malu dgn rupe asal yg dulu-make kner kembali bermetamofosis- ocayh-;)) skang metamorfosis i sudah agak lengkap walopun i still maseh pening2 adekah i buleh terbang dgn kepak br i neh-

okeyh-make dgn ini-i nk buat satu pengumuman atopun pemberitahuan atopun penggossipan atopun sesi temubual dgn diri sndiri- juge ttg diri sndiri-yg mane pengumuman inih dibuat supaye tiadelah berlaku pertanyaan yg mampu mengguris hati wanita i yg lembut neh-uhuh

kenape cik uyun tutup blog?
okeyh-i tutup blog neh sbb bermslh dgn ex i dlu- n i tutop sbb die bla bla bla..- n now die dah erm tatau kat mane-so okeyhlah-- huhu

knape plak cik uyun putus ngn ex cik uyun -padahal punyelah bahgie kitorg tgk?
sbb i putus ialah hnye die n DIA yg tahu- sbb kalau u all tnye i- SUMPAH i tatau sbb yg sbnrnye2 mmg i tak tahu-make setelah beperang dgn perasaan sedih nk mati yg i ingt susahnye nk recover padahal lps tuh xdek la apepon rupenye- uhuh-i ahernye bejaye- yah2!tp agk tkejot jugaklah-sbb genap setaon putus-ex i bleh plak kawen- oh ok fine- ahhaha

so cik uyun xde bf lah skang?
okeh yg i bleh bitau-i xnk kongsi hidop peribadi or spesificnye hubungan intim(ceh intim xtahan) i dah dgn sape2 di alam maya- sbb i serik dh kn dgn kejadian lps- yerlah-xsume org bahgie bile tgk org len bahgie- kan kan encik lappy?i dont want banana fruit two times-uhuh

dahtuh apesal plak cik uyun sesusah plak nk bukak blog balek?
ala-lu apehal beb? suke hatilah gua nk berblog balek kaann? yg sbnrnye-i rinduuuuuuuu sgt nk bloggin ;))

abes-kalao org bace kesah2 lps cik uyun dlm neh cik uyun x risau ke org mengate mcm2?
hurm-i mmg mls nk buang ade saki baki psl ex i tuh- so rejjeki korg jekla nk bace kalao ade psl ex i- aahhah n lg satu-since pahale i xdekla byk mane-dose belambakla- so bleh la harap2 kat pahale2 free org kat alam maya neh- huhu

ape harapan cik uyun utk pembukaan blog kali neh?
eeceh-cam artis plak i- okeh- i xdek la nk menghrp ke hape- cume i berharap(td kate x mengharap). hurm- kite neh sesame manusia-kompemlah xsempurna-ade hari iman kite betmbah-ade hari iman kite bekurang-ade hari x btmbah or xbkurang-so adatlah kalao ade yg xpueh hati ngn kate2 i ke madah pujangge i ke-so kalao korg suke singgah blog i- make singgahla-kalo korg rs blog i annoyin n x leh blah-bleh la korg bla-sbb i sies xnk gado ngn same2- kite kawan kn? pwomisseee taoo?ok! masing kuakan jari plg kecik yg kt ujung tuh(boleh plak lupe name jari kecik neh ape) sile simpulkn pade wayar laptop ke wayar tepon ke wayarless ke-smbel buat muke comel n ckp okeyh sy pwomise! auwww! ;)) lovee yo!!

p/s' dikesempatan inih i nk mengocapkan selamat betunang utk kwn i yg br shj betunang.xlaen xbukan minah gedix yg disygi iaitu norafidah masdar!uhuh ;))
My Photo
buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan, saye budak baru blajar, kalao salah tolong tunjukkan.

bos besaq!

bos besaq!

anak kesygn En Ahmad ngn Pn Ana!

anak kesygn En Ahmad ngn Pn Ana!

moh le dtg kedai sy. ;)

hijabebs

Followers

my ebeghiting

my ebeghiting
raye wajibulghunnah amek gmba cenggini!

patbelas tahon besame

patbelas tahon besame
nkooorangg adeee??? ;p

gucci syg

gucci syg

kesayangan

kesayangan
okeh.imagine dora ade skali! ;)

Jempotlah masuk. ;)

hapdate blog

bape org hornline!

 

U Y U N Design by Insight © 2009