sape klik c neh i syg!

Monday, July 7, 2014

Alhamdulillah

Assalamualaikum wbt

Ya Allah ,
lame sgt dah tak menulis
like seriously uyun yg menulis nih mcm uyun yg lain.

lame dah tak menulis smpai blog ni dah terlepas macam macam peristiwa penting dalam hidup.

dah matang sikit kot.
dah kawin dgn suami idaman
dah ade uyyun
dah x suke berpoya2 ( ke sbb dah x cukup mase)
dah bahagia

dah dah le tu.

Selamat berpuase. Ampunkan salah silap;)

6 comments:

sYiRa LoKMaN said...

jom ke blog syira..banyak baju cantik2, produk kecantikan dan kesihatan serta giveaway menarik ^_^

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

MasihaSulaimi said...

Assalam..
Masih mengajar di samttar ke?

twinscraftlife said...

안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

Etuza said...

tahnia saya datang dari HarulHaslam blog..nice blog awak ya

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

www.uyyun.my

My photo
buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan, saye budak baru blajar, kalao salah tolong tunjukkan.

superman

superman

my world

my world

Followers

patbelas tahon besame

patbelas tahon besame
nkooorangg adeee??? ;p

gucci syg

gucci syg

Jempotlah masuk. ;)

hapdate blog

bape org hornline!

 

U Y U N Design by Insight © 2009