sape klik c neh i syg!

Wednesday, August 24, 2011

style your bawal !

15 comments

mcm neh!



video


Nah .khas utk kawan2 yg tanye n msg kat fb n email n yg dah busan pkai shawl tuh.
sng! cpt! cntek! n the most importnt part is. it cover ur chess.
ceh mcm jual brg plak! sory. demam. muke n suare cm hape!
lepas tuh tgn i br lebam sbb terhentak something. mmg kehidupan yg gns.
ok bye! syg korg! Assalamualaikum.





Friday, August 19, 2011

StyleIn Competition Yo!!

0 comments


Hye koranggggggg!! i nk shareee satu pertndingann bestt dgn hadiahh yg hebattt!!! So, sebelum kite pergi lebih jauhhh, i nk bg tau, entry neh khas utk mereka2 yg mmg dilahirkan utk melukis, mencipta dan melahirkan bende2 yang cntek . Ataupun mereka2 yg selame neh duk tgk baju tegantung2 kat butik ke kedai ker tp terfikir. "isk ,asal diorg buat baju cmneh ha? serabot beno. kalao aku ,aku lg suke corak kaen tuh simple sket, labuh sikit.""ataupun, kalao lah aku boleh design baju. kan besT mcm2 aku nk buat! " haa! utk korg yg suke bekata2 sorang2 dlm hati mcm ayat di atas neh pun. seswai jugak!




So, Basically. ini adalah pertandingan mereka jilbab/jubah cantek yg of course sopan but still at the same time cntek n begaye! korang jangan mengarot reka skirt lah, sluolah, t shirt lah! mmg merepekss tau! mama xsukeee!


So! lets cengkodokk!!!eh cekedoott info!



meh i ringkaskan

Tarikh buka- Dah buka lame dah!
Tarikh tutup penyertaan -hah dah dekat -31 August 2011
Cara hantar penyertaan -just sign in HERE.
Lepas sign in bleh klik submission at the top of the page!


Prizes/hadiah hebat!

hadiah mmg best gile. eksaited gile nk menaip bab neh smpai begigil2! ahahaha

HADIAH PERTAMA ;

duet 500 pound beb!! hang kalao pndai math hang darab 5.
500 pound x5= rm2500 cashh bebb!

-pastuh pemenang berpeluang bekerja bersame ketua designer diorg. iaitu Adnan Khalid
and korang punye design akan klua utk spring2012 punye collection! Cuba korang bygkan tgk baju yg kite reka dipakai n dijual. peh, rs nk menanges pun ade. uhuhu toouchingg weh!


lepas tuh korang akan difeaturedkan dlm macam2 magazinee! bestt kannn??




HADIAH KEDUA:
300 pound bebb! kting2!cash!
peluang utk melihat design anda pada collection summer 2012
Langganan percuma utk pelbagai majalah hebat!




HADIAH KETIGA
200 pound cash!
peluang utk melihat design anda pada collection summer 2012!



SAGUHATI!
7 orang akan menerima voucher 50 pound yg mane korg boleh guna utk shopping dkat islamicdesignhouse.com


yang bawah neh pulak SEASON 9 punye collectionnn. korang boleh lah LIKE dkat Facebook diorg utk tgk collection2 jelite dan ayu neh! i nk bg tau korang. material yg diorg gune utk buat jubah neh sume mmg cool gile.bile i ckp cool. i mmg memaksudkan betape coolnye kaen die! bile i pkai pegi skolah i yg xde aircond tuh. i x rs cm xde aircond pun. Siap i ckp kat cecikgu laen. "eh korang.harineh sejuk je kan? nk ujan eh?" lepas tuh sume tgk i dgn pelik. "ha?ko sorgg je yg sejukkk kot? kitorg panas je?" Lepas tuh baru i prasanl. neh sume gare2 jubah sejuk tuh. Lepas tuh asyik pakai baju jubah sejuk hari2. ahahahah


































OKEH! MESTI KORANG NK TGK DESIGN2 DARI PESERTA LAIN KAN! KALAU NAK TAU INFO LANJUT SEMUA KORANG BOLEHH KLIK JE KAT SINIIIII



JOM MASUK RAMAI2 YOK!

Saturday, August 13, 2011

Perhatian Penting!

3 comments
pemenang give away utk iftar bersame radiusite, iaitu yuni sila hubungi i tru my email hijabebs@gmail.com sblm 3.30ptg nie.jika tidak hadiah anda terpakse diberikan kepada mereka yg lain kerana iftar akan bermula pd pukul 6.30ptg di grand season hotel kuala lumpur. sekian utk perhatian. assalamualaikum..

Friday, August 12, 2011

Pemenang GIVEAWAY KELLESSSSSSSS!!

8 comments
Assalamualaikum w.b.t!

Terima kasih n tahniah utk peserta-peserta giveaway.
jawapan korang semua mmg mencabar kewibaan diri i sebagai cikgu.
siap print out n tande ocay.
aahahhaah!

Well. kebanyakannya or mmg hampir semuanya menjawab soalan dgn betul
So disebabkan ramai yg menjawab dgn betul
maka i terpakse check jawapan dgn lebih details
n bagi keutamaan pada yang menjawab dengan lebih terperinci.


Lepas diberi penelitian pun. pemenang masih lagi banyak,
Setelah itu, i bagi tugas mencabut secara rawak link2 blogger yg menjawab dengan terperinci n betul.






Cabut punye cabutt pemenangnye adelah!
jeng jeng jeng!






































Hoodie blouse - http://alanazainal.blogspot.com/2011/08/give-away-kelleeesss.html

3 Helai shawls - http://amiezalurve.blogspot.com/2011/08/give-away-kelleeesss.html

-IFTAR- http://yunisudanis.blogspot.com/2011/08/give-away-kelleeesss.html




saguhati 2 helai shawls

http://miss-ida.blogspot.com/2011/08/give-away-kelleeesss.html

http://theoppositeofpink.blogspot.com/2011/08/give-away-kelleeesss.html











Tahniah kepada yang terpilih.;)
yang tak terpilih jgn kecik hati tauu!! korg smua mmg sporting n next time kalao i buat giveaway lg sile jgn serik nak masukkk ocay! syg koranggg!!

OH!
N kepada yang menang sila lah
email ke hijabebs@gmail.com
dan sertakan sekali
nama penuh, alamat, no fon dan link blog anda.
;)

Monday, August 8, 2011

GIVE AWAY KELLEEESSS!

32 comments
Assalamualaikum kawan2 yg dirahmati Allah sekalian! ;)
Sory lambat sgt, update.
line tenet yg telalu lembab menyebabkan akkk memilihh katel dan bantal drpd laptop.
uhuhuh


So. Straiiiighttttttttttttttt to the point!
Sempena bulan Ramadhan yg mulia neh.
akakkkk nak mengucapkan terimekaseh pade semua follower2 yg baek hati
sbb walaopun akk neh mls thp gaban update blog,
still ade yg dtg tgk blog akk neh.
terharuuuu tauuu x uolss!!
ingt sng ke nk suh org datang umah yg slalu xde orgg !uhuh



So giveaway neh adelah utk akk punye followerr yg kelesssss giteww!!
sebelum akk terangkan syarat2nye. akk nk bg tau dulu adiahh yg menantii!!
hiiiiieee2 ;)))


1. HADIAH !!
Ade 3 org bertuah yg bakal menerima hadiah neh nnti.
-. hoodie blouse yg kelesssss n cntekkkk dipakaii kemanee2! ;).



- 3 helaii shawll yg howttttt gtewwwww utk digayekan di pagi raye!



-. Ha! yg ketige neh arituh akk kate nk bg brg penjagaan muke kan? tp disbbkan tibe2 harituh si IKA radiusite tibeee2 jeww nk buat iftarr bersame2 . So, akk dgn baek hatinye nk sponser soranggg daripada follower neh utk joinn iftar yg bestt nehh!!
maklumat IFTAR adelah berikut:


13 ogos 2011 bertempat di Grand Seasons Hotel, Kuala Lumpur.

Antara owner onlineshop yang akan hadir ialah:

* Ika (http://www.radiusite.com/)
* Hani Elia (http://www.alhumairacontem​porary.com/)
* Uyun (http://hijabebs.com/)
* Scha (http://www.anggunzara.com/)
* Vee Elfaiziien (http://www.elfaiiziens.com​/)

dan seorang blogger famous amos!
* Cik Epal (http://cikepal06.blogspot.​com/)


dan juga ahli2 IFTAR yg laennn!!!!
lepas tuh ade cabutannn bertuahh drpd radiusite! bestttttttttt x?? ;)

best gile kannnn?



2. SYARAT-SYARAT
-Wargenegara Malaysia-
-Ahli follower aeiouyun.blogspot.com -
-Buat satu entry betajuk GIVE AWAY KELLEEESSS! dan jawab 4 soalan mudah yang diberi nnti dgn betul dlm entry korangg tuh-
-Tinggalkan link korang dkat comment utk entry GIVE AWAY KELLEEESSS nie !-
-Penyertaan dibuat dan dimaklumkan sebelum hari khamis t.harii. iaitu 11hb 8 2011 pada pukul 12 tghhari , sbb hari Khamis mlm or jumaat akk nak announce the winner!!-;)

JANGAN RISAU!

tidak perlu tag org lain.
tidak perlu tempel banner .
dan tidak perlu suruh org lain like ke hape2 .

sbb giveaway neh hanyelah utk bekongsi kegembiraan! uhuhu



3. 4 SOALAN YG WAJIBULGHUNNAH DIJAWAB

1. Apakah makna bulan Ramadhan utk anda?


2. Apakah hukum berpuase tetapi tidak berbuka?


3. Apakah org yg gila perlu mengqada' puasa mereka dikala mereka diserang kegilaan sewaktu berpuasa?


4, Adakah anda boleh menghadiri IFTAR pada 13hb Ogos 2011 di Grand Season Hotel sekiranya anda terpilih sbg pemenang?


(setiap soalan tidak lebih 60 patah pekataan jawapan. Akk tamau copy n paste ye! kalao dikesan copy n paste uolss mmg xkelesss , akk xnkk kawannn uols lg!-)



-PEMENANG AKAN DIPILIH MENGIKUT JAWAPAN YG PLG TEPAT DAN BETUL SERTA JIKA BYK JAWAPAN YG BETUL MAKA, MAK ABAH I AKAN MEMILIH PEMENANGNYA SECARA RAWAK. TIADA BIAS DISINI. SEKIAN TERIME KASIH ;)




selamat menjawabb soalann kawan2!! ;)



My Photo
buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan, saye budak baru blajar, kalao salah tolong tunjukkan.

bos besaq!

bos besaq!

anak kesygn En Ahmad ngn Pn Ana!

anak kesygn En Ahmad ngn Pn Ana!

moh le dtg kedai sy. ;)

hijabebs

Followers

my ebeghiting

my ebeghiting
raye wajibulghunnah amek gmba cenggini!

patbelas tahon besame

patbelas tahon besame
nkooorangg adeee??? ;p

gucci syg

gucci syg

kesayangan

kesayangan
okeh.imagine dora ade skali! ;)

Jempotlah masuk. ;)

hapdate blog

bape org hornline!

 

U Y U N Design by Insight © 2009