sape klik c neh i syg!

Tuesday, October 12, 2010

makeover! ;)


hari ini- terajen n terxcited sket- make buat plan make over terhadap kak patin. die nk mate smokey black.tp sbb dkat skola.tak brani buat smokey yg hebat. nnti sume ustaz n ustazah pengsan-woahahah! silelah menjamu mate

water colour.

pensel warne luna
berus penyapu dan berus cat
pensel 2B
kak paten howwtt!!!

sekian sahaje- ;)

11 comments:

Peri PiA said...

Cantik....bagus teacher cantik behave :)

Adriani said...

kamu ni bukan saje cantik!
tp juga pandai makeover!
Cayalahhhhh uyunnnnn! ;)

ika~~ said...

cantik nya kamu..
any tips?

neverletmego said...

cantek nye dia makeover..nk juga cikgu uyun..sila tolong make over sy..

saliha888 said...

aha. tahniah! cantek!

u y u n said...

peri pia- mekaseyh ;)


miss yanni- hieeeeeeeee- sgt terharu trime pujian dr fashionista cuwn! mekaseyh2!


ika- tipss apee eyhh babe? ;)

nadia- kamu sudah cantek laa syg!! jeles ngn mate n idungg nadiaa! dala kulit pun flawless .u dont need makeup to look pretty honey ;)

saliha-tenkiusss!;)

ZACK ENTRY said...

wow!make up..hehe




btw, masih mencari-cari kenapa blog ini menjadi penyumbang utama trafik ke blog..=)


latest entry Seni mempertahankan diri

l y n n a s h a a r i said...

uyunnnnnnnnnnnnnnn.kamu makin cantek.lama tak drop kt cnie :) igt lynna lg tak.hehehe

masmalek said...

cantik makeup uyun.
*suka sgt tgk cikgu cantik!^^

MarelFira said...

sis uyun yg cantik!!!
cmne mau cantik mcm akk wooooo...teruja!

ble nk hapdate blog?

PiNky@hEarT said...

oh cik uyun gojes.. tadi kite nampak kamu kat tv9 final gadis melayu.. kan? betul kan cik uyun?? pastu macam nampak ika radiusite jugak.. sis rina memang dh agak dah akan menang.. yay! em, korang ni kan memang cun melecun macam gule2.. hadoi.. geram.. uhuk!

btw, kite tag kamu kat contest.. takpe, kalau nak join pun boleh taknak join pun takpe..

^_^

www.uyyun.my

My photo
buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan, saye budak baru blajar, kalao salah tolong tunjukkan.

superman

superman

my world

my world

Followers

patbelas tahon besame

patbelas tahon besame
nkooorangg adeee??? ;p

gucci syg

gucci syg

Jempotlah masuk. ;)

hapdate blog

bape org hornline!

 

U Y U N Design by Insight © 2009